![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşın orta sahası çok zayıf diyoruz ehh bunu bile bile yusufu alıyoruz gencecik aydını veriyoruz fb li gs li veya göztepeli beni ilgilendirmiyor bu adamın delgadodan daha çok şey verebileceğini düşünüyormusunuz bu takıma ?
__________________ ... | ||
| | |
| |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sorun hangi takımı tuttuğu değil ki, Okan Buruk da oynadı bizde, Rüştü hala oynuyo..vs ama bu kardeş yanar döner bi kardeş anlaşılan o, bizim sevmediğimiz tip adam yani, sahada çıkar topunu oynar tamam ona lafımız yok yapacak birşeyimiz de yok takımın hocası değiliz başkanı değiliz etkimiz kısıtlı sonuçta. Bizim sevmediğimiz nokta artık kimsenin sallamadığı samimi bulmadığı hatta iki yüzlü bulduğu açıklamalara girişmiş olması. Ertuğrul Sağlam olayında da böyleydi Beşiktaşlı olmayabilirsin GS li olabilirsin ama samimi olmazsan orda problem olur içten pazarlık iki yüz bizim sevmediğimiz şeyler. Ayrıca ben takımda oynayan her futbolcunun en az benim kadar Beşiktaş aşığı olmasını isterim o ayrı. Mümkün değil bu ama benim gönlümden bu geçer.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Benm için tuttuğu takım önemli değil..BJK'a imzayı atarken bile Ben FBliyim dese yine sorun olmaz..Adam profesyonel sonuçta..Ancak Yusuf ' un daha önceki söyledikleriyle şimdikilerin taban tabana çelişmesi benm için sorundur..Ben Beşiktaşlıyım demek zorunda değildi..Gereksiz yere polemik çıkardı işte.. | ||
| | |
| | #17 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte buna profesyonellik deniyor ama bizler hala fener,galatasaray kavgası yapıyoruz Sen sahaya çık golünü at asistni at gerisinide karıştırma Gereksiz tartışmalar bunlar | |||
| | |
| | #18 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benim icin farketmez hangi takimi tuttugu önemli olan takima katacagi katki .yok fenerli yok gsli yok baska takimli farketmez
__________________ -- BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER-- | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne fark eder ha besiktasli olmus ha fenerli önemli olan sahada ne yapacagi bence sacma sapan bir degerlendirme onun icin bekleyelim görelim....bence hic bir profösyonel futbolcu oynadigi zaman icinde takim tutmaz sadece oynadigi takimi düsünür cünkü her an baska bir takimdan baska bir takima transfer olur ancak faal futbolu biraktiginda herkes hangi takimi tutgunu anlar onun icin bunlar bos karsilastirmalar... Konu okan280697 tarafından (11-01-2009 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #20 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yusuf iyi söylemiş doğuştan demeklle şunu dile getirmiş: Beşiktaş'Lı olunmaz BeŞikTaŞ'Lı DoğuluR ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |