![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cordobanın yeri ayrı tabi. Runjede fena değil bence geri paslarda hata yaptığını görmedimki ben, belkide kaçırdım, yediği golda teknik hatası var tabi bir daha yapmaz herhalde uyarılmıştır. i kaç şutuda kurtarırken sektirdiğini gördüm ama yinede hamur olarak iyi bir kaleci birde degajları diğer kaleye kadar gidiyor konya maçında hatırlarsanız neredeyse kaleciyle karşı karşıya pozisyona giriyorduk bu sene kesin diyorum böyle bi kaç gol olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #7 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi bir kaleci olduğundan şüphemiz yok,boşu boşuna adamı yılın kalecisi seçmezler,ama bizim kalemizde şu an güven verip vermediği tartışılır,bu arada dün sakaryanın kalecisine hayran kaldım,adam cordobadan ve mondragondan kapmış eldiveni kolombiya milli takımında hem de daha genç | ||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |