![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gençlerde gençler herkes kendine göre birseyler yazıyor.bir tane orhan gülle yazısı görmedim bu gençleri yorumlayan arkadaşlardan.paf takımda oynayan orhan gülle yakında delgado ve yusufun yerini alacak buna eminim.izlediğim gençler arasında çok klas bir isim.umaraım sakatlık yasamaz.birde yönetime buradan sesleniyorum.eger bomba transfer yapmak istiyorsan sanırım sözleşmesi bitiyor gs paftan emre çolakı al.o da en az orhan kadar yetenekli.ve bence yılın transferini yapmış oluruz.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gün destek GÜnü İnş. 26 . hafta da 2. nin 6-7 puan önün de lider durumda olurz.... SİYAH uLAnnnnnNNnn.....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende 26.haftayi bekliyorum bakcaz ve görcez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |