![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bursaspor'un kazanması durumunda gs galibiyetiyle artık şampiyonluğun çok büyük olasılıkla geleceğini söylemiştim, bursaspor kazanamadı ama bu sefer de 3'lü averaj olayı ortaya çıktı ve bu durumda da fb-gs-bs puan eşitliği halinde gs uefaya gidemiyor, yani sivasspor karşısında yenilmeye tahammülü olmayan bir gs bulacak...kısacası artık şampiyonluk geldi gibi bir şey, matematiksel olarak bunu elde etmeden tabi söylemek doğru olmaz, sadece 1 haftamız kaldı... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | denizli maçı zor maç olacak...umarım kazasız belasız ve zorlanmadan alırız maçı da gönlümüzce eğleniriz..inönü'deki son maçta son derbide galip gelmek süper birşeydi..şampiyonuz..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | %99 ŞAMPİYONUZ... ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zor buldum sitenin yolunu ![]() süper bi maçtı yaa
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | takimda cok buyuk stres var seneye bunlarda kalktigi zaman cok daha iyi bir takim olacagiz 5 senenin stresi baskisi altinda adim bile atamiyor dusunemiyor bile topcularimiz hele macin sonlarinda bir pozisyon oldu yusuf topla ilerliyor 3 e 3 yakaladik holosko kosu bile yapmadan yusufa bakiyor sonra aklina geldi kosmak ama is isten gecti bugun takim kotuydu ama hakem serefsizi hepsinden kotuydu gerci bu saatten sonra bitek galibiyet lazimdi onuda aldik allaha sukur artik bitti bu is ama yinede haftaya denizliyi yenerek sampiyon olacagiz insallah
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah inşallah
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç derbi kazanamamış olma stresi şampiyonluk stresi diğer maçların düşüncesi inönüdeki son maç falan filan derken bu maçtan çok yüksek performans beklemek yanlış olurdu gs bize göre çok daha rahattı bizim kaybetceğimizde ortaya çıkcak yıkıcı etki çok daha fazlaydı o yüzden gerçek oyunumuzu sergileyemedik ama ilginçtir kazanmasını bildik hakem iyi olsa daha da rahat alabilirdik belki de. oyunculara gelirsek gökhan zan cisse çıkana kadar tello ve ekrem i beğendim bu maçta ama maçın yıldızı tabii ki rüştüydü takım olarak kötü oynadığımız bir günde maçı kurtardı resmen helal olsun rüştüye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |