![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beni tuttuğu takım değil kazandırdığı puan ilgilendirir.Ha hangi takımlı omasa iyi olur derseniz bence geseli olmasın , çünki gese midemi bulandırıyorrr...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Malesef bu tarz konuları tartışarak kendimizi gulunc duruma düşüruyoruz bu polemikleri bırakmak lazım önemli oklan takıma katkısıdır. Malesef tuturmuş gidiyoruz o fb li o gs li o ts li . Merak ediyorum acaba fb den gs den ts den aldıgmız oyuncuları avrupa kuluplerinden almış olsaydık ne derdik.Başımızın tacı yapardık o zaman .. ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eminim rüştüyü çocukluğundan beri tanıyan arkadaş yusuf içinde bir şeyler söyler....aslında beşiktaşa her zaman sempatisi olmuş gibilerinden bir şeyler işte...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi canım, hadi bakim..sen o tebrik ettiğin arkadaşınla yazışmaya devam.çok iyi anlaştınız valla ![]()
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (12-01-2009 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
katiliyorum yorumlarina ama delikanli olsunlar fenerlilerse fenerliyiz desinler devam etsinler aynen rustu gibi ben bunlardaki bu doneklige kiziyorum yoksa hangi takimdan oldugu geldigi onemli degil ama sen hep rakiplerinin yolladiklarini aliyorsun rakibin gelip senin kaptanini alabiliyorsa bu taraftara bunlari dusunmesini cok gormemek lazim degilmi 8 tane fenerbahcenin yedek kulubesinden adam almisiz biz bu takima burda oturup iyice dusunmek lazim demir oren gidip aurelio yu alsaydi bunlari alacagina kimse laf etmezdi bence sadece kendi mantiginizla bakarak yorum yazip herkezi sacmalamakla suclamazsaniz daha iyi olur gibi geliyor bana
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben yusufun beşiktaşa katkılı olacagını düşünmüyorum.Çünkü beşiktaş aydın karabulut gibi adamı veripte yusuf şimşeki alması çok acı verici yusuf yaş itibariyle bitmiş durumda 1 sene anca oynar mantık şu demirörende beşiktaşı şampiyon yapayım başkanlığı bırakıyım ismim başkanlık listesine yazılırken şampiyon diye anılsın beşikyaşı şampiyon yaptı densin bu çok yanlış eger biz şampiyon olmak istiyorsak daha dinamik daha çabuk daha güçlü adamlara ihtiyacımız var orta sahada yusuf delgadoya ne kadar yardımcı olur onu bilmem ama yusuf delgadonun klasında hayatta olamaz uyum sorunu yaşanabilir......diye düşünüyorum inş.dediklerimin tersi çıkar ![]() !!!!!!!!!!!!ALAYINA ÇARŞI ULANNN!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |