![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkinci yarının neredeyse tamamını sekerek oynayan Rüştü 86. dakikada müthiş bir topu çıkardı. Dizinden sakatlığı bulunan tecrübeli kaleci, Mustafa Denizli'nin 'Çıkmak ister misin' sorusuna 'hayır' cevabı verdi. Rüştü 86. dakikada kornerden topu doğrudan kaleye gönderen Arda'nın vuruşunu son anda çıkardı, alkış aldı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun rüştü dün net 2 3 gol pozisyonu cıkardın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çağlacım canım kardeşim insaf et daha ne yapsın Rüştü . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abicim ben zaten artık Rüştü'ye kızmayacağım suçlu Denizli adamın yapacakları bu kadar daha genç bir topçusu var ama hala Rüştü'yü oynatıyor.Hakan'ı oynatmaya oynatmaya küstürecek sonra gidecek yurt dışından alacak pahalı bir kaleci ondan sonra diyecek niye Hakan'ı oynatmadık.Olay bu yani Rüştü'den zaten dahası beklenemez adam kaç yaşına gelmiş yani ama Hakan oynasa biraz da hazırlık olarak hep Rüştü bizde kalmayacak yani.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Cagla helal olsun sana . 2 dk da bu emektar kaleciyi harcadın. Şuan Rüştünün kurtarışları olmasa şmpiyon olamazdık. Adam elinden geleni her zaman yaptı ha hata da yaptı. Tam anlamıyla prof. futbolcu . Ben ce TÜRKİYENİN hala en iyi kalecisi Rüştü dür.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | şimdi ben anlamadım!sen rüştünün %100 lük pozisyonları kurtardığına üzüldün mü? yoksa sevindin mi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sana ne desem bilemiyorum. YAZIK !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |