![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya BOBÔ satılır mı ya? Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş Avrupa'daki en golcü futbolcusu kim nederse desin.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koş bobooo koş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktas kulac atıp yuzme yerı degıldır !! ![]() ![]() kısa zamanda ıyılesıp takımla calısmalara baslar ıns. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | umarim bobo cabuk sahalara döner ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo okuduklarımız haberlere göre en kötüsü denizli macında riske edilmez antalya macıyla sahalara döner die düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw bobo iyi oynuyoda biz mi kötü diyoz iyi oynadığı zamanlar tebrik de ettik ama artık bobo beşiktaş da olmaz kabullenin arkadaşım işte bu kadar zor değil kimler geldi kimler geçti
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |