![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama bu Aydın da o kadar büyüttü ki olayı. Kardeşim yedek kulübesinde oturacayığna git bursa gibi bi takımda banko oyna da piş. Kendini kanıtla gel forma senin. Aydın'la Bobo aynı tarihte transfer oldular. Bobo'nun ve Aydın'ın o günden bu yana aldıkları mesafeleri karşılaştırır mısınız?? Birazcık akıllı ol be kardeşim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Hayalini kurduğum Beşiktaş böyle değildi" aynen Aydın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aydin yetenekli, gelecek vaadeden bir oyuncu! kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum..! Ancak kontrat yenileme zamanları profösyenel geçinen oyuncular, iş takımdan gönderilemeye geldiğinde bir anda amatör oluveriyorlar. Aydının Batuhanın takımdan gönderilmesi, tamamen teknik bir sorundur. Takımımızın hocası kısa vadede ben bu oyunculara ilk 11de görev vermeyi düşünmediğini ifade ediyorsa. Futbolun markalaştığı, profösyenelleştiği her ülkenin takımı gelecek vaadeden oyuncularını kiraya verir. Aydının transfer takasında kullanılmasının hemen herkes gibi kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. oyuncunun da makul seviyelerde tepki göstermesi de normal aslında..ancak anlaşılıyor ki ben bursa da şurda burda oynamam diyor, sanki kiralık olarak gönderilmesi istense de durum değişmeyecek. Medyada alkış görmesiyle birlikte artık Batuhanın , Aydının demeçlerinin, tavırlarının yönetim bir yana Camiamıza zarar verdiğini ve vereceğini düşünüyorum. Bu yönetim "Beşiktaşlılık duruşuna" sahip değildir bu kanıda olanlarla hem fikirim, ancak süper genç yetenekte olsa bu duruşa saygı göstermeyen anlayamayan (ki sahip olunması o kadar kolay bi iş değildir, beşiktaşlılar bilir ki bu duruş ahlak,saygınlık vs..den önce yürekle ilgilidir) futbolcuların Beşiktaş formasına layık olmadığını düşünüyorum, Yolları Açık Olsun, bize yüreğiyle oynayan özü sözü bir olan adamlar lazım.... o yüzden Metin-Ali-Feyyaz-Rıza yı seviyoruz..Nouma yı seviyoruz...İlhan Mansız ı seviyoruz..! saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | uzatma sende aydin kabak tadi vermeye basladiniz artik tepkinizi koyun ama medya karisisinda degil kardesim adam olun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |