![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genel olarak yorumlara katılıyorum..Denizlinin özel maçlarda dahi 4 lü savunmayla oynaması iyi bir işaret..Bunu sürekli söylüyorum , 2 sezondur en büyük eksikliğimiz , oyun kuramamamız , savunmadan top çıkartırken çok top kaybetmemiz..hala Çok basit top kayıpları yapıyoruz..Buna Cissede dahil..bi önlibero kullandığı 5 topun 3ünü yada 4ünü rakibe atarmı ya deli olacam.. yani eli ayağı düzgün , iyi hucüm pres yapan bi takım bizi mahveder..kaliteli bir önlibero bu takıma şart..Allahtan elimizde Sivok ve Zapo varda hiç olmazsa ayakları diğer stoperlere göre daha düzgün..Yani bu Uğur İncemana neden forma verilmiyo şaşıyorum..Geldiği ilk gün söyledim Cissenin yerine gözüm kapalı oynatırım..dün akşam oyuna girdi maçı değiştirdi..keza Serdar özkan da aynı şekilde..Sezonun ilk yarısındaki ruhsuzluğundan sıyrılmış..her topu istedi,aldı verdi,çalım attı ahh birde şu son pasları atabilse..Atabilse zaten onu Beşiktaşta tutmamız zor olur. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |