![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bi kere özgürlük demek artık acılara gögüs germeye ögreniyoruz artı haliyle daha güclü oluyoruz ama henüz güclenemedik biras kalabalıklastık ama güc bekliyoz sonra ilk olmak ayrı tabi onun sevincide var artı sadeligimiz var içten pazrlıgımız yoq bide parasız rüşvetsiz bu günlere gelen bi takımımız var daha neyim iyiki beşiktasım var ne mutlu Besiktaslıyım diyene ![]() iyi dersler arkadaslar .. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besiktasLı oLmak qururdur onurdur mutLuLuktur..baskaLdırıdır..hayatın kahpeLiqine inat seref yhoqsunLarına koLpaLara inar ayakda kaLmakdır..tek basına yürümekdir.. en basiti aiLene karsı qeLmekdir ,okuLda cArsı sweeti qiydn die seni kenara ceken müdüre o sweeti dokundurtmamakdır ,kendini taraftar sanan LawukLara asıL kmin taraftar oLduqunu qösdermekdr..besiktasda kız basına aLdırmadan fenerLiyi iskeLeye kdr kowaLamakdır hc tanımadıqn briLe macda aynı suyu aynı siqarayı icmekdr..düsmanın dahi olsa baska takım tarftar cakmasına karsı omuz omuza kawqa edmekdır..depLasmanda arkadasına saLdırırLarken onun önune atLayabıLmekdır.. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktasliligi tanimlayabilseydim ondan vazgecerdim cünkü sabit bir olgu olurdu, halbuki bana hergün milyonlarca yeni hissi ayni anda hissettiren bu 'seyi' tanimlayamiyorum, tek bildigim ondan vazgecemedigim.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bi aldigin formayi 10 yil degilde hersene klubume katkim olsun diye forma alabilmektir besiktaslilik asigim asigim deyipte tekbir lisansli urun almamak degildir besiktaslilik rakiplerin storeleri 35 milyon dolardan asagi ciro yapmazken kartal yuvalarinin gelirlerinin 5 milyonu bile bulmadigindan utanabilmektir besiktaslilik ole asigim demeyle olmaz bu isler kabak tadi veriyor bi sure sonra
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaşlı olmak, içinizdeki sevgiyi tarif edememektir. Belki anlatamayacağınızdan belki hiç söze gerek duymayacağınızdan..! yine de bikaç söz söylemek istenirse: Zaferleri yaşamak..üzerinizdeki coşkusunu hissetmek..yansıtmak.. sonu hüzün de olacak olsa sonuna kadar takımını desteklemek..mücadele etmek..yüreğini ortaya koymak..hak edebilmektir..! saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |