![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Başkan DERTÖREN çapının bu kadar olduğu belli bir insan fazlası beklenemez hepimiz şunu atlıyoruz cebinden para vermiş olabilir ama kulubün gelir ve giderlerinden anlayan sağlam bir mali analiz içinde olsaydıda cebinden bir kuruş vermeseydi kimse ona demediki başkan kulube borç para ver diye,kendisi bu hareketi yaparak kendince fedakarlık yapıp takdir gördü sanıyor halbuki bunu birazda tersinden düşünelim ne malum cebinden kulube verdiği parayı kendisini sağlama almak için yapmadığını?Şunuda unutmamak gerekir yapılan bir iyilik için sürekli devamında "ben paramı alıcam"demekde bir kulüp başkanına yakışmıyor alacaksan paranı kasa sende istediğin zaman al ve nazikçe erdemli bir şekilde istifanı sun.Burada fazla geçmişi kurcalamak istemem ama lütfen bu sene çifte kupa aldık diyede inşallah....başkanın bize yaşattıklarını bir kalemde üstünü çizmeyelim çünkü seneye ne olacağını kestirmemiz imkansız.Ben başkanın birşeylerden ders aldığını falan sanmıyorum,M.Denizli'nin otoritesi ile ona fazla karışamamasından dolayı şimdilik işler yaver gittiği için ortalık süt liman ama bundan sonrası sakın tufan olmasın arkadaşlar.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla sampiyonluklar sunlar bunlar unutturamaz demir orenin besiktasi dusurdugu durumlari besiktasa yakismadi yakismiyor yakismayacak baskan olarak demir orenden ancak amigo olur besiktasliligindan suphem yok ama besiktas baskanligini yapacak kadar agirligida yok bana gore baskasi baska seyler dusunebilir ama ben boyle dusunuyorum ayrica simdiye kadar yaptigi hatalari suraya yazsak destan olur besiktasa kaybettirdigi prestiji 10 senede geri toparlayamayiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (28-05-2009 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumlarımızda Biraz daha Dikkatli Olalım..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Nasıl ve neye dikkat etmemi söylersen sevinirim...direk bana yazdıysanız yoksa genelse üstüme alınmam.Ama Sn.Demirören'i burada eleştirmek sindirilemiyorsa onuda bilelim sonuçta burası forum bizde küfür etmiyoruz mizaç sert olabilir ama yaşanılanlarda pat diye unutulmuyor asıl onların bize dikkat etmeleri gerekir..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu İçerisinde Beşiktaş Başkan'ı Demirören'e Hakaret İçerikli Post'lar Atılmış , Onlari Sildim ve Genel Bir Uyarı Yaptım.. İyi Forumlar..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben söyleyeyim o zaman mustafahaluk Beşiktaş başkanının çapını değerlendirmek size düşmez.Besiktasforum.NET eleştiriye her zaman açıktır,başkanından yönetimine futbolcusuna kadar ama mümkünse hakaret etmeden,kahve ağzıyla değil...
__________________ ![]() Konu Meric tarafından (28-05-2009 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Hocalar kimi istiyorsa onu aldi. Tamam hatalari var ama artik daha tecrubeli. Bence devam etmesi gerekir!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hımm o 60 mılyon doları gerı alacak dıkkatını cekerım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | almasıda hakkı ama kendi parası biz verdimi ona bakalım okadar para harcadı hocaların devamlı istediklerini yapmaya çalıştı bencede devam etsin inş devam eder | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |