![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah. ALLAH utandırmasın... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet arkadaşım daha önce olmadı ama statü bu yönde olduğunu biliyorum... Bir bakıma Türkiye kupası finalistinin avrupada bizi temsil etmesinden kaynaklanıyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evet super kupayi ezik fenevbahce ile oynayacagiz
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kartal ligi zirvede bitirerek 6 yıllık şampiyonluk hasretini gidermek, Denizli de üç büyükleri şampiyon yapan ilk çalıştırıcı olmak istiyor!. Özlem bitiyor Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşırsa, birçok konuda 'ilklere' imza atacak. En son 2002-2003 sezonunda şampiyonluğu elde eden siyah-beyazlılar, son haftada da istediği sonucu alırsa 6 yıl sonra taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatacak. Büyük gurur Siyah-beyazlılarda Türkiye Kupası'nı . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |