![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birakmasaydin Ozaman Niye Biraktin ? Mustafa Denizli Kime Şunu İstemiyorum Dedi ? Takım Şampiyonluk İstiyor , Böyle Konusmalar Yaparak Yükselmeye Çalışmayın..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| |
| | #13 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mehmedim kardeşim yalan haber bu inanmayın . sinan enginin bişey dediği bişey istediği yok haberi yapan site şahsi kavgasından ötürü yalan haber yapıyo geçen gün de düzmece video ile saldırdılar . | |||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet, doğru.Beşiktaş'ın başarısını çekemeyenler nereden darbe vurursak kardır amacını güdüyolar.İtibar etmeyelim lütfen !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #15 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlginç.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #19 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinan engin böyle bi laf ederse camiadan gelecek tepkiler büyük olur ve bunu göze alamaz... haberin doğru olduğunu sanmıyorum... | ||
| | |
| | #20 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yalan haber lütfen inanmayın , haberi yapanların sinan engin ile olan kişisel kavgası var onun için yalan haber yapıyolar, bu davaya müdahil olmayın . | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |