![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batu bu kafayla yani mental olarak kendini toparlamadığı sürece forma bulamaz..keşke daha akıllı olsa...basının gazına gelip hocasına sallamasaydı..Bindiği dalı kesiyo,yemek yediği kaba pisliyo..Ağzından çıkanı kulağı duymuyor yaa..Yaşı kaç olursa olsun,Beşiktaşın Profosyonel futbolcusu böyle konuşamaz..Bobo bile forma bulamazken Batunun forma bulması zaten beklenemezdi..Hangi hoca olursa olsun.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekincim,bir Brezilya milli takımını yaz önüne ondan sonra de bakalım kimi kesersin Bobo yu bugünkü formu ile oynatırsın..Bobo çok yetenekli ama yetenekle ancak Türkiye de oynarsın..çok çalışması,çok gelişmesi lasım..Ayrıca Denizli'nin FB lilere sempatisi var sözüne de katılmam..Yusuf bugün taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği bir yetenektir..Ne olur bu kadar çabuk hocayı harcamayalım abisi...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı az oncekı ornegız cok guzeldıı bız alısmısım besıktasta yetısen cocuklara gokhanlar metınler rızalar ... ben yedıremıyorum yusufun bjk oynamasını . sız bızdden daha ııı bılırısnız bız manevııı degerlerımıze daha cok onem veren kulubuzzz dıgerlerınde farklıyız bobo gelınce bobo ıııı bır kondısyonla avrupada cok rahatlıkla oynar bu kondsıyonuda tabı kı kendını gelıstırerek yapacak ama mac oynamdan gelıstıremz kendını : ornegın bobo nun lıverpool ve marsılyada oynadıgı macalra bakarsak cok yeterlıydıı hoca konusunda kusura bakma abı sızden ozur dılıyorum ben mustafa denızlıyı sevmıyorum ve kendıme yedıremıyorum genclerı gonderıpte 34 yasındakı adamı almaya yusufun yerınde sergenı alsak daha ıı olurduu tekrar ozur dılıyorum sızdenn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |