![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gorende seni futbol ve futbolcu profosoru sanacak o zaman butun takimi yollayalim hangisinin ne basarisi varki yine aralarinda en basarili olani cisse monakoyla cl ligi finali oynamis bir adam cisse cisseden baska buraya gelmis kim var bizim takimda sende soyle bakalim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyide bis guinti ile ernst'in kariyerini tartışmıorus dostum.. konuya hakim ol. ondan sonra yorumum hakkında yorum yab. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | KanKokusu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster sadece övdüğün futbolcuların avrupada ne gibi başarısı var die sordum ben sana... KanKokusu iyide bis guinti ile ernst'in kariyerini tartışmıorus dostum.. konuya hakim ol. ondan sonra yorumum hakkında yorum yab. Bence ilk sen konuya hakim ol arkada$ ![]() Eğer ki Yd tutup ballack,carrick,gerrard,lampard gibi adamlar getirecekse amenna.Ama cisseyi yollayıp kimi alıcas? Bu ikili iyidir bozmayın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Zago, Giunti ve Ernst gibi kariyerli futbolcular geldi cok basarili oldu bu takimda.. Ama Ailton, Kleberson, Juan Fran ve Carew gibi kariyerli futbolcular gelip basarisiz oldu.. Yani iyi arastiracaksin uyum saglarmi, sadece ismine bakmiyacaksin. Kariyerli futbolcu uyum sagliyacaksi o gelsin tabiki!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sivok ve zapotocny transfer edildiğinde demirörenin çok isteyipte alamadığı udinese futbolcusu olan gökhan inler.. + türk olması +italyada oynaması.. +burda söleyeöicem ama cisseyi .. atar yani ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |