![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
son yazdığın cümlede sonuna kadar haklısın arkadaşım... ancak bu düşünceyle başarılı oluruz. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu simdi yeni bir tartisma ortami gibi olacak ama sen ne futbolu nede futbolculari tanimadan bilmeden yorum yapiyorsun gokhan inler nere cisse nere gokhan inler ne oynuyor cisse ne oynuyor hucum yonu olarak dedigini yapabilir gokhan inlerde birde defansina bakalim istersen zaten adamlar birbirinden farkli iki oyuncu sen kimle kimi kiyasliyorsun kardesim yaw her takimda bunlardan iki tane var artik birisi defans birisi ofans yapar hocasinin izin verdigi olculerde siz elmayla armutu yan yana koyup bunlarin ikiside elma demeye calisiyorsunuz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu onurum tabiki cisse 2 numara degil ama aklima gelen adamlarida bizim bu yonetim hayatta becerip alamaz bende gerard lampard carrick demiyorum ama poulsen diyorum keita diyorum simpliccio diyorum bunlari alabilirlermi bana
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gokhan inler 8 numara oynuyor ve ayrica neden siritiyon
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |