![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi valla artık alsınlar bi zahmet, madem Avrupa'da başarı diyorlar kıyacaklar paraya alacaklar böyle adam, yoksa Cisse'ylen falan gidersek hiç demeyelim hedefimiz Avrupa'da budur şudur diye...Simpliccio'yu alabiliriz mesela iyi bi bonservis bedeline, Poulsen'i de belki, ezikler Appiah'a 8 vermişti almıştı Juve'den, bizde aynısı yapsak hiç fena olmaz, ki ceptende çıkmayacak paralar, Ş.Liginden falan geliyor nasıl olsa, bari bu paraları kullanalım adam gibi...En kötü ihtimalle Maniche'yi falan alalım yaf ortasahaya, taş çatlasa 5 milyon €'ya malolur o adam, bu paraları da veremeyeceksek boşa konuşuyoruz biz zaten... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | arkadaşım sen o 8-0 lık maçı cisse ye bağlıyosan bence daha maç izleme boşa zamanını harcıyosun televizyona bakarak bence..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tartisma zaten cunku bildigin birsey yok zaten iskembeden atmakla olmuyor gokhanin oynadigi takim 4 4 2 oynuyor bu takimdada gokhan inler 8 numara oynuyor isvicredede oynadigi gibi gokhanin yaninda asamoah oynuyor vu bu iki adamdan gokhan daha cok ofansif asamoahda defansif oynuyor senin sisteminle alakalari yok yani getir gokhani tek basina koy bakalim besiktas orta sahasina cisse kadar savunsun bende birdaha hayat boyu yrum yazmam boyle herseyi biliyorum ayaklari yapipta insanlara ders vermeye calisma kaldiki daha bildigin birsey yok gokhana defansif oynuyor diyen adamla ben birak bu konuyu futbolu tartismam
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
ekrem sivok ulfaluji riese holosko topuz ernst tello gusjonsen bobo bu cl icin ekrem toraman ulfaluji riese topuz ernst tello holosko nobre gudjonsen holosko bobo form durumlarina gore oynarlar buda turkiye ligi icin nasil kadrolar ama ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (30-05-2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ernst'ten iyi olmak zorunda zaten abi, tamam Ernst'i çok beğeniyorum, adamım benim ama ofansif yönü o kadar da iyi değil sonuçta, bu yüzdende Maniche gibi biri dedim zaten...Senin dediğin adamları, Keita'yı, Poulsen'i falan almak için en azından bi 8 milyon €'yu falan gözden çıkarmak lazım zaten, bu belki bizim için hayal olabilir, hiç göremedik bu kadar paralar verdiğimizi, ama umarım bu sene veririz diyorum bende, verdiğimize değecek en azından...Yaptığın kadrolar süper, M.Topuz-Tello-Ernst üçlüsünü oluşturabilsek ortasahada, yabancıya bile gerek kalmaz aslında, sol bek bide ilerinin soluna bi adam aldık mı tamamdır zaten...Ulfaluji'yi geçim ben, sola Risse, Jensen, Kadlec, Maxwell veya da en kötü ihtimalle Atouba'yı alalım, ileri sola da Saviola gibi bi pireyi alalım 4-3-3'ü bomba gibi uygularız valla.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Carlos daha geçen hafta attı golünü, 1 senedir bekliyor medya haa atacak haa atacak diye, Risse bi gelse var yaa, söndürür valla onu, görürler o zaman uzaktan golleri...Dediğin gibi kaç maç alır o adam, valla o içlerinden biri olsun da hangisi olursa olsun abi, yeterki sağlam bi bek alalım artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() Abi ne Maxwell ne Riise Besiktasa gelmez, bosa cene yorma..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |