![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı kusura bakma da semavı alıyorsak neden emre ozkanı gonderdıkk anlaymadımmm bu ıstenn bu denızlıden ne koy olur ne kasaba en kısa zamanda defosun gıtısn sampıyolun da ıstemıyorum yetrkı kı gıtsınn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
biliyorsun ki buna biz karar veremeyiz tekin .denizli sonucta su an bizim hocamız eğer semavi gibi bir oyuncu gerekiyorsa bize o yusden almıstır emre özkanıda forma sansı bulup pişmesi için göndermistir . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | su pısme lafını uyuz oluyorum abııı futbolcu yemek kı pışşsınn messı de baska kulube verdıler pıssın dıyeee
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
emre özkanı takıma kazandırmak için sürekli ilk 11 de oynayabileceği bir anadolu kulubune kiraladılar . orda sürekli ,ilk 11 de oynayarak form tutsun ve kendini geliştirsin diye beşiktasa döndüğünde onun mevkisinde kesinlikle emre özkan formayı banko giyer . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez İ. Toraman Uğur - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Yedekler: Hakan, G. Zan, Cisse, Yusuf, S. Özkan, Delgado, Bobo, Erkan, Korcan. Semavi gelmesin!!! Geremi transfer edilmeli! Konu ttarlabasi tarafından (22-01-2009 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmeL bi cıkıs ßekLiorum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |