![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Devre arasında dediğiniz kadroyu kurmak için 23-24 Milyon € civarı maliyete katlanmak gerek. Bu para bizde yok. hayal kurmadan ayaklar yere basacak şekilde hareket etmekte fayda var. Sanırım bilgisayar alemine fazla kalmaktan kaynaklanıyor. Kayseri Mehmet Topuz u satmıyorum diyor. Adamlar bilboardlara ilan verdiler gene de anlatamamışlar dertlerini. 7-8 Milyon € ya belki alınabilir ama zor. Ankaraspor Özeri satmak istemiyor ama illaki merak edenler için 7 milyon € civarında bir bonservis bedeline elden çıkartabilirler. 15 Mlyon € iki yerli oyuncuya bonservis bedeli verdirip, 2 Milyon € luk bir yabancı almak olmamış . Alınacak yabancının da Beşiktaş a yakışır bir yabancı olmasını beklerdim. Bu paralara kendilerine verilecek ücretleri de eklemek gerekir. Şu anda ekonomik sıkıntılar diz boyu. Gerekirse adam almasınlar ama aldıkları adamların parasını tam versinler. Emin olun o paraların tam olarak ve zamanında ödenmesi yeni transferden daha fazla katkı sağlar. Konu shawnodese tarafından (20-01-2009 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |