![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisseyi hataları ve kart olayları da olsa beğeniyordum ben ciddi anamda bayağı top kullanabilen bir oyuncuydu. Seriç dururken Cisse için uğraşılmasına anlam veremedim. Gerçi Cissenin her türlü talibi çıkar ve gönderilmesi daha kolay ancak Seriçe alip çıkmadığı için gönderilemiyor sanırım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Cisse'yi Bremen maçında dikkatle izlediğimde artık Beşiktaş'ta oynamak istemiyormuş gibi gibi hava izlenimi sezdim.Mustafa hoca antrenman öncesi yaptığı açıklamada bir yabancı futbolcu ile yollarımızı ayıracağız demiş buda büyük ihtimalle Cisse olacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bencede kimse almaz serici.Ertuğrul Hocayı beğenmeme rağmen bu adamı neden aldığını anlamadım.Sıkıysa şimdi o Bursaspora alsın serici. Ama cissenin gönderilmeside önemli.Çünkü alınmaya aday olan kişi (Ernest) de aynı mevkide | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |