![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boboya ihtiyacımız var yeterki küstürmesin teknik direktörümüz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa bu çocuk gitmek istemiyor işte..Hiç mi zarar etmiyoruz sanki ..Bobo yu da satmayıversinler..o çok küçük yaşta geldi ve gözü burada açıldı..takımın demirbaşı olsun ne olur sanki..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle katılıyorum
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üstelik,kendine güvenildiğini hissettirildiğinde,zorluk derecesine bakmaksızın maç kazandıracak kalitede
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado yada Nobre ye verilen kaptanlık Boboya verilmeliydi bence, çocuk yaşta geldi, burda Bobo oldu. Her futbolcu zaman zaman formsuz olabilir. Tribunleri BOBO BOBO diye inlettirdiği günler ne çabuk unutuldu. Holosko yada Nobre ne yaptı ekstradan da Boboyu beğenmez olduk. Adam sürekli şans bulacakki istikrarı yakalasın. Bi maç oynat beş maç oynatma sonrada eski Boboyu isteriz diye tutturuyoruz. Bizim taraftarı bazen yeniçerilere benztiyorum, isteruk ta isteruk. Bu adamın alternatifimi var yerine transfermi yapıldı da satalım. ne nobre ne holosko nede bobo bence birinci sınıf golcü değil ama kim ne derse desin bobo bu üçlü arasında golcülük özellikleri en fazla olan adam. İkinci yarı formsuzda olsa hiç kesilmeden oynatılmalı ve tekrar eski formuna kavuşturulmalı, bakın kavuşmalı demiyorum çünkü teknik adamın işi bazen oyuncuya el atıp onu kazanmaktır ( örnek, skibbe ve lincoln ). Kesilmeden oynatılmalı çünkü biçok adama bu şans fazlasıyla verildi ( örnek: delgado, cisse, holosko ). Ozaman görücem ben inönü BOBO diye yine yıkılıyomu yıkılmıyomu.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |