![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kınıyorum. Bize ne Akm den bilmem ne den. Ha bunu Demirören Holding olarak yapıyorsa şahsi yapıyorsa banane ama bunu Beşiktaşa mâl etmes çok yanlış. İşerin kanununa kuralına göre yapamıyoruz sanki kıyakçılıkla bitirmyeye çalışıyormuş gibi bir izlenim var yazıklar olsun Beşiktaş Başkanına.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Demirören Grubu olarak AKM’nin yenilenme çalışmalarını üstlenmek istiyoruz..'' kanka besıktas kulubu olarak degıl demıroren grubu adına yaptırmak ıstıyormus ama ne kadar ınandırıcı orasıda tartısılır veya kendı yaptırır inönü stadı ve besıktas ıcın kendı cebımden su kadar odedim yaptıgım fedakarlıklar hıce sayılıyor da dıyebılır hersey beklenır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rusvet ıse rusvet olsun adamlar zten bjk buyumesıne ızın vermıyorlar baska yol mu kladı .bılıyorlar bu stada olunca bjk onune kımsenın gecemeyecegını ızın vermıyorlarrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | başkanımız durmdan beşiktaşa harcağı 57 milyonu dile getiriyo eğer bunu da yaparsa başımıza kakacaksa bençe de hiç gerek yok
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zannetmiyorum ben.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yaziklar olsun walla!! Fenerin stadi kacak.. Galatasarayin stadini devlet yaptiriyor.. Biz ise adamlardan izin almak icin rusvet gibi birsey teklif ediyoruz!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören 5 senedir tiyatro yaptı bizde zaten muhtelif. AKM'yi de yapar. Parayı Beşiktaş'a borç yazıyo nasıl olsa.
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. Konu JönTürk tarafından (21-01-2009 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmen rüşvet teklif ediliyor. Başkanımıza bunu hiç yakıştıramadım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |