![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşallah katkısı olur ben şahsen inanıyorum b uadama dedğişik bi adam.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İnşallah hayırlı olur erkan bey beşiktaşa,katkıda bulunsun bizim takıma ozman türkiyede de popüler olur,pascalın yerini doldurabilirmi acep onu görücez oynadığında şimdiden kötü yorumlar yapmayayım izleyelim görelim ![]() ![]()
__________________ Kanım TÜRK,soyum TÜRK,dünüm TÜRK,bugünüm TÜRK,ruhum TÜRK, duruşum TÜRK,bakışım TÜRK.TÜRK oğlu TÜRK üm.Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur.HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ. BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ. HER YIL BİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Besiktasa karizmatik futbolcular gelmeli.. Zamaninda Ahmet Dursun, Ilhan Mansiz ve Pascal Nouma gibi adamlar taraftar sayisi olarak ve medyatik olarak Besiktasa cok katki saglamistir.. Burada Hollanda yani bir Isvecli arkadasim var Erkana film yildizi diyor haha ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim sihay nouma mız kimse olmaz yerini kimse dolduramaz gereksiz kartlar görerek nouma benzetilmesi saçma nouma gereksiz yere kart görüyodu ama oyununda hakkını veriyodu helal olsun sana PASCAL NOUMA
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nouma gereksız yere kart görmuoduu cok hırcındııı takım arkadslarına yapılana ve taraftara yapılana dayanamıodu adam gs macnda neden kart görduuunu anlatııı dınlemednz mı?* eer orda kart görmseydm bir kaç kişiyi döberdim dioo kmse ruhuyla oynamıodu dıo adam | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam oyununu oynamadan yorumlar gelmeye başladı bile.Zaten basın bunu hep yapıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |