![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haLı saha macu yapaLım o zaman görcem sizi konusuyorsunuz insan bazen kontrolden cıkıyor:... ve hepiniz bunun farkındasınız...
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßen kufur ettım we ßana kımse ama kımse yok ßesıktasLıLık degıL yok adıLık tarzı seyLer soyLeyemes..ınsanı cıLeden cıkartıyoLar ozaman normaL marsLarı da herkes kendı kafasına gore soLesın.. ıyı soyLeyınce cArsı assagı cArsı yukarı tepkı gostermeyınce aaa cArsı nerde gosterıncede ßeyenıLmıyo.. tıp tarz ßu.. ßeyenen geLır kapaLıya soLer ßaarır caarır ßeyenmeyende gıder numaraLısına acıına ordan ızLer..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bızım yaptıgımız madem acızlık ! zavallık ! ve salaklıksa ! sen neden bu zamana kadar cıkıpta besıktasın hakkını yıyıyorsunuz kardesım degıp hesap sormadın hıc bır hakemden bıre bır ? bence senın de burda yaptıgın ınternet delıkanlılgı. kımse burda kımsenın besıktaslılıgını sorgulamasın eger begenmıyorsanız gelıp destek verıceksınız burdan atıp tutmak kolay gelın ogretın bıze. yazdıgın cumlelerde bıraz agır oluyor yasına hurmetten bısey yazmıyorum ırfan abıcım ama bıraz daha dıkkat | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßurda hic kimse kimsenin ßesiktasLıLıqını sorquLayamaz ! insanı ciLeden cıkartıyorLar zorLa küfür ettirioLar insana..ayrıca ßen orda ßas ßas ßagıra ßagıra küfür ettim we cokda rahatLadım ! madem karsısına cıkıp hesap soran ßirisin İrfan Abi ßizim icinde hesap sor seLcuk dereLi'ye !! we Lütfen ßiraz daha secerek kuLLan keLimeLerini !..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
ßencede daa oncede dedıgım gıßı keLımeLere cumLeLere dıkkat mumkunse..!
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | maçın bitiminde numaralı tarafından çıktım giderken bi tane beşiktaşlı abimiz çıkmış oraya tek başına federasyona hakeme bütün beşiktaş düşmanlarına etmediği küfürü bırakmadı adam tek başınaydı başta bütün kameralar çekti hiç kimsede bişi demedi.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Küfüre karşı durmanın bedeli senden ağır laf işitmekmi..Geçin bunları güzel kardeşim..Bence uzatmayalım bu konuyu..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (25-01-2009 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı ben dunyada yokken yapmıssın bunları beni ilgilendirmez bende senın o zmanlar yaptıgını yapıyorum bende ınandıklarım dogrultusunda gıdıyorum haksızlıga gelemıyorum kımsenın arkasına saklanarak ta değil ! daha fazla uzatmayalım kırmayalım bırbırımızı kaldı kı ben sana kötü konusmam , kufur etmem ve ettırmem eger bunları yaparsam senın dedıgın gıbı ACİZ olurum ZAVALLI olurum SALAK olurum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |