![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah dogrudur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | seneye inönü olmayabilir herkes sabır göstermeli seneye tek beklentimiz avrupa da başarı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DENİZLİ BIRAKTI.... Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçeli Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Saten'e siyah beyazlı takımı gelecek sezon çalıştırmak istemediğini ve çok önemli bir takımdan teklif aldığını söyledi. Denizli, İbrahim Saten ile yaptığı görüşmede "Beşiktaş'ı şampiyon yaptım bir ben bir de Allah bilir neler çektiğimi. Beşiktaş tarihine de geçtim. Siyah beyazlı takımda çalışmam için bu yıl aldığımın en az üç mislisini önermeleri lazım" dediği ifade edildi. KAYNAK : KARTALHABER.COM
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçeli Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Saten'e siyah beyazlı takımı gelecek sezon çalıştırmak istemediğini ve çok önemli bir takımdan teklif aldığını söyledi. Denizli, İbrahim Saten ile yaptığı görüşmede "Beşiktaş'ı şampiyon yaptım bir ben bir de Allah bilir neler çektiğimi. Beşiktaş tarihine de geçtim. Siyah beyazlı takımda çalışmam için bu yıl aldığımın en az üç mislisini önermeleri lazım" dediği ifade edildi. Kaynak: Kartalhaber.com | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |