![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dedim ya benim bu kendi düsüncem ister katılırsın ister katılmassın.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanı ciLeden cıkarıyorLar kmse bnim o statda küfür edmemi engeLLeyemez.. bn tepkimi böLe ortaya koyuyorum..we eminimki küfürden daha fazLasını hakediyorLar..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İnanamıyorum bazı yazılanlara. Küfür resmen savunuluyor, yüceltiliyor. Sonra da çıkmış bizim taraftarımız şöyle büyük böyle büyük diyoruz. En eğitimli kaliteli taraftar bizim diyoruz. Kardeşlerim bireysel küfür değil burda konu olan, binlerce adamın aynı anda koro halinde başka bir insana ya da guruba sövmesi. Bunun neresini savunuyorsunuz anlaşılır gibi değil. Tepki göstermemiz gerekirmiş ondan küfür ediyormuşuz. Sen şimdiye kadar 80 senedir küfür ettin süper tepki gösterdin peki ne oldu? Kazanç nedir? Bi arkadaşımız rahatlıyorum demiş. İşte bu kadar, kşisel rahatlama, başka da birşey yok ki o rahatlamanın da ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Forumun moderatörü sahaya inip hakeme saldırdım diyor, bundan da gurur duyuyor belli ki. E o da tek değil onun gibi çok kişi var. Bilmem anlatabiliyor muyum. Tepki göstermenin binbir türlü çeşidi var, bunların içinde en zavallısı bence küfür etmek ve sağa sola zarar vermek. Ama malesef görüyorumki taraftarımızın en elit kesimi bile buna çanak tutuyor destekliyor. Peki siz devam edin o zaman rahatlayın bol bol sonrasını düşünmeye gerek yok zaten en fazla 1 maç sonra gene stada girer gene rahatlarsınız nasısa...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
seba döneminde en centilmen taraftara sahiptik ama yıllar ve yenen haklar isyankar yaptı isyanda hoş olmayan küfüre dönüştü
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (26-01-2009 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Size soruyorum ey küfürbaz kardeşlerim bu zamana kadar defalarca küfür ettiiz stad ta defalarca sahamız kapandı defalarca seyircisiz oynadı takım bir sürü puanlar kaybettik cezalı maçlarda ayrıca cezalar yüzünden milyonlarca dolar çıktı kulübün kasasından yapılacak transferlerin parası gitti belkide peki sonuç ne oldu hakemleri değiştire bildiniz mi , üç kağıtçı basını adam edebildiniz mi HAYIR . Küfür edip saha kapattırdığınız veya seyircisiz oynamaya sebep olduğunuz ayrıca milyonlarca dolar ceza parasının kulübün kasasından çıkmasına sebep olduğunuz sürece star oyuncu transferi ve şampiyonlukları unutun . Buyrun şimdi ağzınıza gelen küfrü edin deşarj olun . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (26-01-2009 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küfür konusunda başı çekmeye devam ederiz...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |