Alıntı:
Gemini´isimli üyeden Alıntı
İnanamıyorum bazı yazılanlara. Küfür resmen savunuluyor, yüceltiliyor. Sonra da çıkmış bizim taraftarımız şöyle büyük böyle büyük diyoruz. En eğitimli kaliteli taraftar bizim diyoruz. Kardeşlerim bireysel küfür değil burda konu olan, binlerce adamın aynı anda koro halinde başka bir insana ya da guruba sövmesi. Bunun neresini savunuyorsunuz anlaşılır gibi değil. Tepki göstermemiz gerekirmiş ondan küfür ediyormuşuz. Sen şimdiye kadar 80 senedir küfür ettin süper tepki gösterdin peki ne oldu? Kazanç nedir? Bi arkadaşımız rahatlıyorum demiş. İşte bu kadar, kşisel rahatlama, başka da birşey yok ki o rahatlamanın da ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Forumun moderatörü sahaya inip hakeme saldırdım diyor, bundan da gurur duyuyor belli ki. E o da tek değil onun gibi çok kişi var. Bilmem anlatabiliyor muyum. Tepki göstermenin binbir türlü çeşidi var, bunların içinde en zavallısı bence küfür etmek ve sağa sola zarar vermek. Ama malesef görüyorumki taraftarımızın en elit kesimi bile buna çanak tutuyor destekliyor. Peki siz devam edin o zaman rahatlayın bol bol sonrasını düşünmeye gerek yok zaten en fazla 1 maç sonra gene stada girer gene rahatlarsınız nasısa... |
Çok doğru yazmışsın kardeşim ama seba başkan zamanında tribünde bulunan kültür , eğitimli , elit ve bilinçli taraftarlarımız malesef sövülüp dövülerek stad dışına atıldı yerlerine kongrelerde bedeva kombine için oy verenler oturtuldu ve sonuç ortada yıllardır gelmeyen hatta çalınan şampiyonluklar . aaahhhh aaahhh boş ver dostum biraz daha konuşsak yine küfür yiyecez . İyi forumlar .