![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Unutma unutturma .... Beşiktaş taraftarı Dünya da önek alınan bir taraftar grubudur her yönden gerekirse destek gerekirse küfür gerekirse yardım gerekirse susmak. Bunların hepsini yapan tek taraftar grubu biziz . Avrupa da asyada amerika da bizi konusurlarken siz kalkıp kendi taraftarınıza kötü seyler küfür baz vs. gibi hitaplarda bulunmaya devam edin.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak metin kardeşim ben hiç küfür etmedim demedim hiç bir zaman bana kinaye yapman hoş değil bu 1 . Yıllardır hakkımız yeniyor üzerimize türlü oyunlar oynuyorlar hepimizin canına yetti artık sabrımız kalmadı artık hepsininde mutabıkız ama bu sorunları stadyumda topluca küfür ederek çözemeyiz , çözemedikte öyle değil mi kardeşim yıllardır tribünde toplu küfür ediliyor ama ne hakemler düzeldi ne tff , olan kulübümüze oldu bir sürü para cezası aldık , ne olur topluca küfür edilmese ceza alınmasa para kasa da kalsa kulübün bir derdine deva olsa kötümü olur . Seba başkanımızdan sonra taraftar profilimiz çok bozuldu güzel kardeşim tribün de devamlı toplu küfür hakim oldu bu durum zeki , kültürlü ve akıllı bjk taraftarına yakışmıyor eğer bjk taraftarı isterse küfür etmeden çok akılıca çok dikkat çekecek protesto şekilleri bulabilir . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Tamam elde edemiyoruz ama artık tak etti canıma bundan 3-4 ay önce kapalı kapalı diyen adamlar taraftar diyen adamlar simdi kalkıp taraftarımızı kücümsüyolar ne yapmaya calısıyoki onlar. Benim Amerika da Almanya da akrabalarım var . Geldiklerin de anlattıkları tek sey Besiktas Taraftarı hepsi yalvarıyor nolursun bir amca gidelim diye. Sırf o büyük taraftarı görmek icin ve giderken de orda ki eslerine dostlarına bir sürü polar forma vs. götürüyolar. Yurt Dısında bile adamlar bu kadar deger verirken siz yanı basınızdaki taraftarınıza sahip cıkmıyorsunuz asalıyorsunuz. KEsinlikle o staddaki taraftarımıza bu yakısmıyor....
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Doğrudur abi çok kişi yaşadı bu rezillikleri ve tribünden çekildiler , şahsen bende serdar bilgili başkanın küfür edilerek gönderildiği 101.yılımızda kapalıda küfre ve dayağa maruz kaldım suçum serdar başkan ın anasına kızına topluca küfür edilirken yapmayın anasının kızının suçune küfür edecekseniz şahsına edin demem . O gün den beri kombine almıyorum arada bir birkaç maça bilet alıp gidiyorum o da yine kapalıya gitmiyorum param varsa numaralı da yoksa açıkta yım . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |