Alıntı:
MetiN´isimli üyeden Alıntı
Buyur hayatında hic küfretmemiş kardeşim söyle ne diceksin. Göz göre göre hakkımız yenirken göz göre göre bize karsı yapılan cirkeflikleri görünce artık dayanamayıruz. Siz küfretmeyen taraftar cok biliyorsanız gelin stada alın kombinelerinizi izleyin macınızı verelim cekirdekde elinize dalga gecdigimiz febe taraftarı gibi olalım. Ortada sorun felan da kalmaz ozmn. Unutma unutturma .... Beşiktaş taraftarı Dünya da önek alınan bir taraftar grubudur her yönden gerekirse destek gerekirse küfür gerekirse yardım gerekirse susmak. Bunların hepsini yapan tek taraftar grubu biziz . Avrupa da asyada amerika da bizi konusurlarken siz kalkıp kendi taraftarınıza kötü seyler küfür baz vs. gibi hitaplarda bulunmaya devam edin. |
Bak metin kardeşim ben hiç küfür etmedim demedim hiç bir zaman bana kinaye yapman hoş değil bu 1 .
Yıllardır hakkımız yeniyor üzerimize türlü oyunlar oynuyorlar hepimizin canına yetti artık sabrımız kalmadı artık hepsininde mutabıkız ama bu sorunları stadyumda topluca küfür ederek çözemeyiz , çözemedikte öyle değil mi kardeşim yıllardır tribünde toplu küfür ediliyor ama ne hakemler düzeldi ne tff , olan kulübümüze oldu bir sürü para cezası aldık , ne olur topluca küfür edilmese ceza alınmasa para kasa da kalsa kulübün bir derdine deva olsa kötümü olur .
Seba başkanımızdan sonra taraftar profilimiz çok bozuldu güzel kardeşim tribün de devamlı toplu küfür hakim oldu bu durum zeki , kültürlü ve akıllı bjk taraftarına yakışmıyor eğer bjk taraftarı isterse küfür etmeden çok akılıca çok dikkat çekecek protesto şekilleri bulabilir .