![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O yalnıslar da taraftarın sucu degil. Orda sen de olsan bende olsam küfrederim etmesmisin sen o gün o hakme ve ya etmedin mi küfür. Bu sene bu iyi ce ön plana cıkdı. Bu küfürler o isyanların sonucu bence gecen seneki giden şampiyonluk. 8 puanımızı caldırlar. 3 puan gerisinde de şampiyonlugu kacırdık bu sene de devam ediyor.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim sadece son bir kaç yıl değl senelerdir puanlarımızı şampiyonluklarımzıı gasp ediyorlar senelerdir de küfür ediliyor yani toplu küfürle puanlarımzı şampiyonluklarımızı çalanları durduramadık kardeşim ben bunu diyorum , küfür etmek yerine bu gaspçıları durdurmak için başka çareler bulmak lazım en önemlisi basiretli yönetim lazım . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne sen avukat veya savcısın,ne de ben seni inandırmak zorunda olan biriyim..Ne seni ne de başkalarını ikna etmek zorunda da değilim..Ancak şunu söyleyebilirim,bu yaşıma kadar hiç kimseye yalan söylemedim..ister inan ister inanma..Hele de böyle bir konuda hiç..ben daha önce o olayı söylerken sadece 10 yaşında bir çocuğun,babasının dövülmesinin ,da yaratacağı travmaya dikkat çekmek istedim ve eşimin yanımda olduğunu söylemeye gerekduymadım.. Yaklaşık 8-9 yıldır maça gitmiyorum..ama çok değil ,kısa bir süre sonra biliyorumki holiganizm kaybedecek,o trübünler tek amacı bizim gibi maç seyretmek olan ,sporun esprisini kavramış ,maç gününü kavga günü değil,eğlence günü olarak kabul eden gerçek beşiktaşlılara kalacak.. Aklı selim kazanacaktır..buna inanıyorum....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sunu bilki biz oldugumuz sürece o ateşli taraftar devam edecek. Suan febe taraftarı gibi cekirdekci bir tribün yapacak degiliz. Bu taraftar güzel besteleriyle yaptıgı işleriyle bilinirken bu seyleri bırakıp pasif bir taraftara yerimizi bırakacak degiliz. FEbe taraftarını örnek almayın hic kendinize. ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bari bi şe de lider olalım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
senelerdir küfür ediliyor da değişen ne,hakemler federasyon beşiktaş taraftarı bize küfür ediyor, kendimize çeki düzen verelim mi diyor,basıyor cezayı tribünde yada evde maç izlerken herkes küfür ediyor ama bunu koro halinde yapmak yanlış 10000kişi bir adama küfür ediyorsa ordan haklı olsan bile haksız duruma düşersin ben kimsenin şahsi olarak küfür etmesine karşı değilim olamam zaten şimdi oturup düşünün küfür bir tepki mi diye ve yıllardır koro halinde edilen küfür neyi değiştirmiş herkes kendini tatmin etmeyi bıraksın büyük yaratıcı beşiktaş taraftarı sadece küfür ederek mi tepki gösterebiliyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu olaylar değişmezz ne yaparsanız yapın ayrı taraftar profili var beşiktaşın uslanmaz okadar. birşey tersine gider ve farkına varırsa bu olayın kısaca alayına gider .değişmez bu taraftar profili stad değişsin altından değil uzaymekiği gibi olsun stadta gene aynı düzen olur numaralıdan dahi ayakkabı fırlatıyor millett numaralı ? Beşiktaş taraftarının eline en azından çoğunluğuna söylüyorum eline balon verip salla diyemezsin yada jan janlı farklı modellerde 19 mayıs tarzı etiketler uzak yaniii he belki 20..30 yaş arası taraftarı almazlar ozaman giden eşi ile gider sever yaparlar birbirlerine ..trübünde düzelir. küfürmüşşş herkes unuttuu yancııı lalesini ricopaşayı eşinin yanında uçan tekmeler fırlattıı o çocukta volkan çok iyi tanırım kendisini GÖZEN AIR deydii adresine kadar biliyorum nerde şimdii garanti holandada eski fb futbolcu su ile ps oynuyo bakk o adam nasıl kalite neler yapıyor ?kimlerle ? çok sosyal değilmi ? alayı traş bu işlerin küfürmüş hıııı .
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Egitim, Ögretimin anlamını biliyorum merak etme ben sadece örnek verdim orda ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim anlamadigim ankaragucu taraftari yarim sezon boyunca her mac 90 dakika kufur ettiler cemal aydini gondermek icin biz bunlardandami fazla kufur ettik anlamadimki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |