26-01-2009, 17:10
|
#9 |
noble eagle
| Alıntı: MetiN´isimli üyeden Alıntı
Her takım her mac küfür ediyor. Ben 19 yasındayım ama bu yasıma kadar her trübüne girmişliyim vardır. İzmir de Karşıyaka trbününe girdim Küfür var . Göztepe de var , Eskişehir , Agücü , Bursa , Kütahya , Usak , Afyon , Antalya , galatasaray , febe , konya .... Ben bu takımalrın stadlarına gidip mac izledim . Ve her takım en az 10 dk aralıksız küfrettigini bilirim. Sadece bir takımın macında küfür duymadım oda 2. sene önce İStanbul B.B macında Olimpiyat stadında adamlar ne küfür nede baska bir şey oturdular macı izlediler ya bana öyle denk geldi yada gercekden öyle taraftarlar. Bizde de küfür var ama diger takımlar konusulmazken kalkıp bizim takımımız ön plana cıkıyor... | bende aynı olaydan bahsediyorum... bu insanlar nasıl bu kadar yalaka olabiliyorlar. kazançları ne anlamıyorum... millet bize gelince ahlak abidesi kesiliyor... kazandığımız bir maçtan sonra kalkıpta maçı tartışmak yerine küfür etmemizi konuşuyorlar ya bide ona bitiyorum işte... diyorum ya işte ahlakını sevdiğim yayıncı kuruluş... bu iş böyle gitmez ama hadi bakalım hayırlısı.
__________________ Aşksın sen ! ...♥ Yalan aşkı kabullendim yalan olsan da gel yine ... |
| |