![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bilader iyi hoş söylüyosun ama oyunun akışıyla ilgili bşi söylesek şak diye cezayı yapıştırıyolar ve klübe zarar veriyoruz
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kardesim cok güzel bi konu acmissin ancak zamanlaman yanlis olmus. Bu konuyu ben acacaktim ama zamanini bekliyordum. Madem actin ben de görüslerimi belirteyim. Taraftarin sovu, besteler, sözler, hazircevaplik, espriyle karisik elestiri, spontan tezahüratlar v.b. Besiktas taraftarinin aklimiza gelen ilk özellikleri. Ancak su bir gercek ki cekirdek citleyen febeliler ve takimi uyutan geseliler kadar maca etkimiz yok maalesef. Bu olay TV den cok rahat görülüyor. Mesela Ibrahim Üzülmez ceza sahamizda sallanarak yan pas yapiyor tribünler cildirmis "Kartal Gol Gol Gol" ?? Takim kontraya kalkiyor "yagmurlu bir gün de görmüstüm seni" söyleniyor halbuki bi ugultu kopmasi gerekir ki rakip defansin dizlerinin bagi cözülsün. Son zamanlarda korner atilirken yapmaya basladik "Oleeyy saldir Besiktasim" o cok güzel korkutuyor. Bir de bize faul yapildiginda baska stadlarda cikan ugultu bizim stadda cikmiyor hakemler de takmiyor zaten. Hakemlerin en az etki altinda kaldigi stad maalesef inönü. Tabiki bu en büyük taraftarin kim oldugunu degistirmez. Ancak takim ataga cikarken, bize faul yapildiginda daha fazla ses cikarmaliyiz. Bazen mactan cok kopuyor taraftar. Sunu hemen söylemeliyim macla ilgimizi ancak 2-0 3-0 dan sonra kesip sova baslamaliyiz. Yoksa sadece sarki söyleyerek bu isler olmuyor. Geseliler mac oynanirken neredeyse hakemin düdügüne uzanacak gibi cöküyolar kafasina. Tezahürat falan zaten yok onlar da bunu iyi yapiyor.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | taraftar nasıl olurmuş filan değil işin aslı buna tabiki katılmıyorum ama maçı izlemedim eğer öyle bi etki altında bırakdılarsa helal olsun bunu avrupa maçlarında sürekli yapıyor taraftarlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baros kart istiyor hakem delikanlı gibi cıkartıp veremiyor kartı neden bu kadar cekiniyorlar baskı altında cok kalıyorlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yalnız bu saydıklarımız tamam taraftar baskısı varda bu hakemin kötülüğünden kaynaklanan bi durum karaktersiz çünkü o yüzden yoksa delikanlı bi hakem olsa çat diye çıkartır ne taraftarmış ne bişeymiş dinlemez o da büyük hakem olur zaten
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardes sana yüzde yüz katiliyorum...sadece hakemi etki altina alma anlaminda degil...genel olarak da...skora göre duruma göre rakibin oyununa göre takimin oyunana göre gidishata göre tepki gösterilmeli...gol kactiginda oooouuuuu sesi...iyi bir hareket yapildiginda alkis. rakip sert girdiginde tepki....böyle olur bu is...bizimkiler sahaya sirtini dönmüs ..belamizi versin....ölmeden mezara deyip duruyor...adam iyi hareket yapsa bir tepki görmüyor ki bu onu ateslesin....bence yüzde yüz haklisin...anliyan anladi.......
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |