Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
Topuz hayal en azından şimdilik. Ama Geremi gerçekten istenirse transferi hiç de zor değil. Hala saçma sapan isimler dönüyor medyada!... Bobo daha önceden de (Tigana ve Sağlam zamanında da) sol açık - forvet pozisyonunda oynadı bazı maçlarda. Tabi ki Bobo ilerideki tek santrafor pozisyonunda daha iyi oynar şüphesiz. Ama şu an ki durumda, bence Nobre ve Bobo gibi iki önemli ve formda(!) silahtan birinden feragat edip yedek oturtmaktansa şu şekilde oynatmak daha mantıklı olur. En azından S. Özkan'dan daha yararlı olur. Tabi maçına göre değişir bu tercihler aslında. Quaresma gibi bir adamımız olsa tabi ki daha iyi olurdu o mevkide |
Şimdiyi geçtim ben zaten, Geremi de bu saatten sonra olmaz gibime geliyor, takmışlar Afrika Kupasına çünkü...Ben bi dahaki sene için dedim, en az 2 adam lazım ortasahaya çünkü, biz şimdilik 1'e razıyız tabii, bu sezonluk en azından...Topuz'u seneye alırız bence, Kayseri direnmez artık...Bobo'yu iyi paraya satarsak da yerine Piquioenne, Pascal Feindouno bu tarzda adamlar alabiliriz, Pascal oynayabilir de orda...Quaresma'ya gerek yok yanii..

..Ama dediğine katılıyorum, Bobo-Holosko-Nobre üçlüsünü oynatmalı bence de, Denizli geldiğinden beri her şeyi gördük ama bi şu 3'lüyü bir arada göremedik gitti...