![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bundan sonra top Mehmet topuzda arkadaşlar eğer mehmet eziklere imza atmayıp fifaya başvuracak olursa anlaşma fesh olacaktır...Ama o dakikadan sonrada bizim Mehmet topuzu almak istememiz durumunda kayseri klubü vermemek için her türlü hileyi zorluğu çıkaracaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sözleşmesi olan bir futbolcuyu satıyor.Adam da gitmek istiyor.Gitmek istemediği bir kulübe zorla gitmesi daha mı adil? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşım burda şuçlu biz çıkarız ezikler gitmiş klubu ile görüşmüş şuç yok. Bizim yönetim açıklama yapması yanlıştı ya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ya biz niye adam gibi transfer yapamıyoruz. Geçen yıllardan akıllanmadıkmı daha. Mondragon olayı ile başladı. Geçen sene aldığımız Gordon Schildenfeld'in gözü kör, sivok zapo pahalı dedikodusu, 500 liralık delgadoya 5000000 euro verme ne zaman akıllanacağız biz ya. Sen nasıl sadece futbolcu ile anlaşarak resmi açıklama yaparsın kardeşim. bizi rezil ediyorsunuz elaleme. futbolcu ile anlaştın diyelim atla uçağa git kayseriye bitir işi sezsiz sedasız. pat diye açıklama yapıp rakibi uyandırıyorsun. şov yapıyım derken rezil oluyorsun bu iş bitmiştir. kayserinin ******** menejeri aldı parayı sattı topuzu fenere. sende madara oldun. size ne olacak söyleyimmi topuz önce direnecek baktı maşa sağlam özür dileyip eziklerden gidip imza atacak bizimde rezil olduğumuz yanımıza kar kalacak. olay budur başkada bir şey beklemeyin. Yada topuz çok delikanlı çıkacak gidecek kayseriye geri ocağa kadar oynamayacak pafla antranman yapıp ocakta sözleşme bitimene 6 ay kala bize imza atacak offfff ya çılıdıracam. Dün eziklerle okadar dalga geçtik yarın ne cvap vercez şimdi hade beni bırakta koca bjk kulübü rezil oluyor böyle kardeşim. Biz böylemi avrupa kulübü olacağız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Burda kızılcak olan fenerbahçe değildir . Beşiktaş yönetmidir . Önce oyuncuyla anlaşma yapılmaz, kuüp ile anlaşma yapılır . Eğer yapmassan böyle kalırsın ortada .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |