![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #13 | |||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
  |  |||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
|    noble eagle  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ya sistem filan yok ya ... şu nobreyle 11 de başlama boboyla holoskoyla başla ... holoskoyuda kilitleme bırak adam serbest oynasın... bide adam gibi oyun kurucumuz olursa bizi kimse tutamaz.       |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bosver 26. haftayııı bızım takım rakıp sahada 3 pas yapamıyor ondan gol atamıyoruz o kadar bozuk bır sıstem ıcındeyız kı adamlar paslasamıyor sayın mustafa denızlı tuturmus 26 hafta dogru dıyor 26 .haftada sampıynluk yarısında olmayabılırz dıyorrrr    
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     denizli fazla konuşmasın takımı şampiyon yapsın. devamlı laf salatası! bırakın sistemi takım adam gibi top oynayamıyor. ligde 6.yız. hiç bir genç yeteneğe şans vermiyor. transferleri taraftarı tatmin etmiyor. bıraksın artık laf salatasını!!!    |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Sistem mistem yok hoca!!    Fatih Terim gibi buda herseyi en iyi biliyorum zannediyor!! 
				__________________   Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!  |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     ''Birincisi iyi oynamak, ikincisi kazanmak. Bu iki unsurun birincisinde ben yüzde yüz etkiliyim------cok dogru  solemiş mustafa hoca     cokta bilen varsa fasa fiso filan cıksın karşısına  anlatsın ole kalemlerle herkes anlar birde teorik olarak cıksınnlar hocanın karşısına anlatsınlar ...    
				__________________   Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ..  |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]()    sanal menejer oyununu oynuyorsun galiba    bence sistem ve futbol konusunu sadece izle yorum yapma  kendini komik duruma düşürme
				__________________   Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ..  |  |||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Mustafa Denizli ßu sezon sonu gönderilir kesin.    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |