![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bilmiyorum bana uymuyor boyle seyler birsey demiyorum herkezin dusuncesine saygim var sikayet etmek isteyen edebilir tabiki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
düşüncene saygı duyuyorum ama onlar varolduklarından beri Türkiye'nin üzerinde yaptıkları ile zaten bir kara lekeler ve ülke futboluna zarar veriyorlar. ülke futbolu zarar görecekse görsün ama ırkçılık olmasın ben razıyım buna | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Bence yapılacak bu durumla Türk futbolu zarar görecek ve en ufacık türk takımlarının hatası ile büyük ceza-i yaptırımlarla baş başa kalabileceğimizi belirtmeliyim o yüzden de herkes bence bir kez daha düşünsün çünkü telafisi olmayan bir hata yapmayalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede gese türk futbolundaki en büyük kara lekelerden biridir böle bişi yanlarına kalmamalı.beni en çok sinir eden şeyde levent bıçakçı çıkmış bu olayın üstüne fazla gitmeyin dio.bi gazete çıkmış beşiktaşta zamanında kahrolsun israil die bağırmıştı dio sanki aynı şeymiş gibi.bunlar bu kadar beyinsiz işte.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |