![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şu an maçı izliorum ve görüyorum ki denizlinin gedlği günlerde oynattığı o çağ dışı anlayaıştan eser kalmamış. Evet ilk 11 kaliteli değil ama en azından doğru bir sistemle oynuyoruz şu an. Ernstte gelince çok daha iyi olacak ama holosko ve boboyoda bir şekilde forma verilmeli olmadı kes yusufu ilerde çift forvete dön bobo yada holosko değişmeli oynasın
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sistem mistem anlamam takım çıkacak çatır çatır rakibi ezerek maçı alacak.. Geldin geleli böyle bir takım izliyemedik...! Ve çok puan kaybettik.! Hala konuşuyorsan ben hocayım diye aklına şaşarım Denizli....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sistemini az once izledik ![]() Boboyu neden oynatmiyorsun sen onu soyle ilk once,bizi kanser ediyorsun mac izlerken Nobre ne yapiyor kosuyor yukseliyor baska bi b.ta yaptigi yok Serdar ozkani ve nobreyi izlemek istemiyoruz artik
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o üçlü hiç bir zman bence ilk 11 de olamaz onur. yani 3 forvet ıolur ama bunlardan iki tanesi kanat özelliklerini barındırmalı.mesela robinho ronaldinho ya da mesii gibi adamlar olmalı. Tabii bunlar sonucta büyük yıldızlar bunları alalım anlamında demiyorum yanlıs anlama mesela 3 berbatov yan yana oynamaz mesela.Hadi holsko neysede bobo nobre ikilisi 3 forvetli takımda olmaz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evt 4-3-3 sistemini şuan dünyanın en iyi takımları kullanıyor..Fakat 3 lü forvetin sol ve sağ kanadındaki oyuncuları,Kanatta oynamayı bilen oyuncular olmalı..Şimdi siz Boboyu 3 forvetin solunda çizgiye yakın oynatmaya kalkarsanız yanılır,hata yaparsınız..bunu da bir kaç maçta gördük..Holosko az çok oynayabilir..ama Bobo asla..Haa eğer oynacaksa oynayacağı maçlar zorluk derecesi düşük veya İnönüde ki İç saha maçları olabilir..Hele Hele şu mevcut orta saha oyuncularımızla bobo-nobre-holo arkasında Delgado çok çok rizikolu olur..Bu oyuncuların hiç savunma yapamadığını düşünürsek,Ankaraspor,Kayseri gibi eli ayağı düzgün takımlar,3-4 atar gider işte..orta sahayı dirençli tutabilmek için Sivok mutlaka önlibero oynamalı..3 lü orta saha olacaksa benimde tercihim ernst-sivok-tello olur..3 forvetin solunda s.özkan,sağında holo santrafor olarak nobre veya bobo olabilir..Ancak hocanın Delgado veya Yusufun herhangi birinden vazgeçeceğini sanmadığımdan farklı taktik varyasyonlara yöneleceğini düşünüyorum..Ama 4-3-3 çok iş yapar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |