![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Satılmayacağına inananlardandım.Fakat 1 hafta içinde o kadar Olimpiakos-Bobo haberi çıktı insan ister istemez inanmak zorunda kaldı. Bobo kalmalı. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aslında bobonun gönderilip çok iyi bir forvet alınması taraftarıydım ama bobo da bizim bobo muz üzülcek halimiz yok hayırlısı olsun büyük ihtimal kalıcak gibi bobo gerçi tam verimli sezonu bu sezon olucaktır gençte değil artık tam faydalanacağımız zaman inş daha iyi oynar artık ondan çok şey bekliyoruz yaptıkları yetmiyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafayı yiyodum yhaa bgn gazetede 3.5 milyon euro ya bobo gidio nene gelıo yazısını okuynca | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu çok doğru bi olay değil bence. neticede gitmek isteyen bobo nun kendisi. eğer ben gitmek istiyorum dediyse artık iş bizden çıkmıştır.adam kariyer yapmak isteyen genç bir futbolcu gitmek isteyen futbolcuların takımda kalmaları sadece zarar verir
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yani işin doğrusu buysa kalmış güzel olmuş hepimiz çok seviyoruz bobo yu bu takımda fakat benim aldığım duyumlarda öyle bi durum vardı bakalım görelim. inşallah istekli bir şekilde kalır faydası olur bize.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |