![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yani işin doğrusu buysa kalmış güzel olmuş hepimiz çok seviyoruz bobo yu bu takımda fakat benim aldığım duyumlarda öyle bi durum vardı bakalım görelim. inşallah istekli bir şekilde kalır faydası olur bize.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olympiakos 'un böyle haberler cıkarmasına şaşırdım , yönetimimiz gereken cevabi vermiş ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo bu sezon gidecek icime doguyor bu olay klubden ne aciklama yapilirsa yapilsin beni baglamaz bu sezon bobonun gidecegini hissediyorum ben sahsen kalmasini en cok ben istiyorum ama bence kesinlikle bu sezon yolcu bobom kalirsa cok sevinirim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hayırdır bu anlaşmadan bir kazancın mı var? yoksa figer sen misin?
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaw ne medya var be arkadaş.Neler neler uyduruyorlar.Neyseki sonunda resmi bir açıklama geldi | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |