![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dişi kartalım güzel kardeşim benim hakan kaleci mi Allah aşkına . Birde söylermisin ne yaptı sana rüştü abin neden nefret ediyorsun ondan ![]() Bana göre uygun kadro -------------------------------- --------------------- Rüştü ---------------------- kurtuluş ---- toraman --- zapo ---- üzülmez ekrem ---- --sivok --- ---ernst ---- tello -------------- --yusuf --------------------------- ----------------nobre --------------------------- | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü serdar kurtuluş--sivok--zapotocny--i.üzülmez(daha iyisi yok bizde) ekrem dağ---ernts--tello yusuf (delgado sakat uzun bi süre sahada olmayacak) (6+2 yabancı kuralını unutmayın) holosko--bobo 3-5-2 de biz iyi oynamıyoruz en iyisi 4-4-2 yada 4-3-1-2,4-1-2-1-2 düzeni | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya Hakan gayet iyi oynuyor neden böyle yapıyorsunuz 8 gol yedi diye bitirdiler adamı ben ona acıyorum ayrıca Rüştü'yü sevmemem de oynayamıyor kaleye her gelen top gol yada koluna bacağına çarpıp kurtarıyor her topu yumrukluyor tutma kavramı yok yani.Ayrıca tutmaya kalksa da bir kere de tutamıyor her zaman ikiletiyor vede bu çok tehlikeli bir hareket ben böyle düşünüyorum tabiki de sizin görüş ve düşüncelerinize bir sözüm yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakanın psikolojik sorunları varmış.8-0 ve 4-1 lik maçı unutamıyormuş diye duydum.kafası maçta olamıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak güzel kardeşim masal anlatmışın ama rüştü ve denizli hocayı asıl sevmeme nedenin fenerden gelmiş olmaları değil mi , bu düşüncen yanlış kardeşim bak nobre de fenerden geldi canla başla oynuyor bak yusuf yeni geldi o da bişeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor kaldı ki bunlar profesyonel insanlar onlar ekmek yedikleri para aldıkları yere en iyi hizmeti çalışırlar Ayrıca işin hikaye kısmına gelince hakkaten hakan iyi kaleci değil sadece 8 - 0 dan dolayı değil oynadığı bütün maçlarda başarısız oldu sen diyorsun ki rüştü topu tutmuyor yumrukluyor keşke hakan da yumruklaya bilse bunu bile yapamıyor . Bak güzel kardeşim Rüştü abin fener den geldi diye idam etme hakkın yok yaptığı iyi şeyleri görmezden gelme hakkın yok , Bir çok maçta rüştü takımı fark yemekten kurtardı bunu nasıl görmezden gelirsin güzel kardeşim , Demin bir mesajında diyorsun ki neden herkez neden Rüştü yi koyuyor kadroya demek ki güzel kardeşim rüştü hakikaten iyi durumda ki herkez onu koyuyor kaleye . Bende senin düşüncene saygı gösteriyorum ama bir kez daha konuyu baştan okuyup düşünmeni rica ediyorum . ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre nin herkez den fazla yeri var bu takımda !!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam fenerden geldi diye sinir oluyorum doğru ama birkaç defa dedim tamam tarafsız olarak bakacağım ama olmuyor diğer kalecilere bakıyorum birde Rüştü'ye.Top eğer defansı geçip kaleciye kaldıysa iş genellikle gol oluyor yani kaleciyede çok iş düşüyor.Tamam Hakan'ı beğenmeyebilirsin o zaman kaleci alsınlar yeni.Ben Cordoba zamanını hatırlıyorum az çok ama hiç olmazsa adam süper oynuyordu hep için rahattı ama kalede böyle kaleciler olunca tedirgin oluyorum ki kim ister maç izlerken diken üstünde oturmak illa Hakan demiyorum başkası da olsa olur ama yeter ki Rüştü gitsin ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |