![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | holosko bize seneye lazım seneye o paranın 3 misline satarız belki ![]()
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | holosko tuz parasına mı yollayacagımızı sandılar.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar olici gönderdiler ve holoskoda tarz olarak olice cok benziyor istemeleri dogaldir ama holoskonun misyonu bitmedi daha bobonunki gibi daha bize lazim hem ligde hem avrupada ona ihtiyacimiz var
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | valla tevez glrse holoskoyo razıyım ben | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | holosko gitmeeeez... oda bizim gibi deli beşiktaşlı sen defol git demedikçe gideceğini sanmıyorum..
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu alsınlar da holoskoya dokunmasınlar ![]() ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |