![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nedense Bursaspor-BEŞİKTAŞ finalini bekliyorum. Ayrıca Bursaspor'un perşembe akşamı FB'yi dağıtacağını düşünüyorum ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Final de büyük ihtimal Sivas ı eler kupayı alırız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki bizim olacak kupa
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sivas alır gibi gelio bana
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sene bence fener gerilere dusecegi icin bursaya ele,nmezse fenere kesinlikle verecekler turkiye kupasini goreceksiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktas fb final oynar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |