![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
17,5 + 14 = 31,5 milyon avro demesi gerekiyor medyanin ozaman Gelelim Emreye: 5 milyon euro bonservis yillik 3,5 milyon avro 5 + 14 = 19 milyon avro..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımın üzülmez ile en iyisiydi...Sahanın her yerinde basıyor ve kolay kolayda bırakmıyor...Pas alışverişleride hoşuma gitti açıkcası...Gerçekten çok faydalı olacak bize...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya hem bu kadar hırslı hem de bu kadar sakin olabilmesi gerçekten çok önemli tecrübesini gerçekten konuşturdu bugün böyle büyük maçlar için en gerekli özelliklere sahip ernst atakları çok soğukkanlı bi şekilde kesti pasları doğru yerlereydi biraz da şut çekme konusunda öne çıkarsa gerçekten bjk tam olarak geri gücü olacak. çok iyiydi bugün sivokla birlikte en iyi oynayan oyuncumuzdu bence bi de i.üzülmezi sayabilirzi tabi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |