![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yapma abi, oyuncular elinden geleni yaptı, pozisyon üretmeye çalıştı, ama olmadı, ee kim suçlu o zaman, bana göre yüzde yüz Denizli...Maç öncesi oyuncularımızın inanılmaz mücadele edeceğini, Denizli'nin de doğru hamleler yaparak maça olumlu etki edeceğini umuyorum demiştim, 1.si oldu, oyuncularımız mücadelesini verdi sonuna kadar, iyi oynamaya çalıştı, ama Denizli sınıfta kaldı...Yine çift forvet diyeceğim ama başka ne diyebilirimki, 6 puan önündeki Ts gelip İnönü'ye çift forvet çıkıp sen hala tek başına Nobre'de ısrar edersen ben o hocayı nasıl savunurumki...Denizli hala Cisse'den medet umuyorsa ben onu daha nasıl savunabilirimki...Tello dökülüyor, bunu herkez gördü, Erkan'ı sok bari de biraz daha hareketlensin oyun, ama yok, 88'i bekliyor hoca!..Bobo'ya bağırdığımız gibi Erkan'a da mı bağırsaydık keşke acaba...O da bi dahaki maça inş... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Yani oyuncu değişikliği hakkı 3 değil de 5 olsa onları 30. dk'de falanda çıkarırdı herhal Denizli...Serdar bütün topları ezdi, ataklarımızın içine etti, Yusuf da bir şeyler yapmaya çalıştı ama yetmedi, Tello da dökülüyordu zaten...Ama bari 70'de yapsaydı şu hamleyi de, Tello'yu çıkarıp Erkan'ı alsaydı... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |