Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı
Ya arkadaş inanamıyorum..Bobo nasıl tek forvet oynarmış yaa..Bobo tek forvet falan oynayamaz..sırtı kaleye dönük top tutamaz..Bobo yüzü kaleye dönük oynayabilen,yanında bir santraforla performansını ikiye katalayn bilen tipik bir striker..Asla tek forvet oynayamaz..
Nobreden ne istiyorsunuz Allah aşkına adam 90 dk. tek başına Song ve Egemenle mücadele etti..Ve stoperleri çıkarmadı,hava toplarını aldı..Yapmayın Allah aşkına..
Forveti çiftlese deseniz anlarım..Çünkü bende çift forvet taraftarıyım..Ama 'takım tek santrafor oynacaksa bu Bobo olmalı' derseniz buna şiddetle karşı çıkar,futbolu bilmediğinizi iddia ederim.. |
arkadasim bilmiyorum ama bence sen futbolu bilmiyorsun..forvet futbolcusunun görevi nedir ...bence gol atmak ve attirmak nobre ne yapiyor yani iki kosuyor diye 3 sezonda 20 golü gecemeyen belki 1 -2 asistten fazla asist yapmayan sahada 90 dakika at gibi kosmaktan baska bisey yapmayan, neymis stoperleri cikarmamis hava toplarini almis valla ben kaybedilen 2 puanin tek sorumlusu ilk önce hoca sonra nobredir...1 pozisyonda kaleciye faul yapmasa gol atiyorduk..kacirdiklari pozisyonlar ve yaptigi cok pas hatasi da cabasi .hava hakimiyeti diyorsusn her pozisyonda faul yapiyor yada kafayla rakip futbolculara pas veriyor...tam bilmiyorum ama geldigi günden beri tahminen 60-70 gol atmis bobo ,3 senedir 20 gol atmis nobreden kötü futbolcu haklisin biz futboldan anlamiyoruz...ya nobre 2. ligte bile oynayamaz bu takimin forveti bobo ve holoskodur...baskasi yalan bana kimse nobreyi övmesin forvetin görevi gol atmak attirmaktir tanju colak kötü forvetmiydi adam hic kosmuyordu hic pres yapmiyordu ama golcüydü....