![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo'nun tek forvet oynadığı maçları da gördük, Konya maçını izledin mi bilmiyorum...Tek forvet oynamak çok zordur, her futbolcu oynayamaz, bizim takımdada o tip bir oyuncu yok, ama illa yaratacaksak Nobre'den yaratırız, kötünün iyisi diyebileceğimiz o'dur çünkü...Bobo'nun oynamasını bende istiyorum, ama bu sistemde oyantılacaksa hiç oynamasın, Bobo'ya yazık olur, eriyip gider stoperler arasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo-nobre-delgado üçlüsüyle oynayıp hamsilere pozisyon vermiyorsak başka takıma da pozisyon vermeyiz,zaten takımda bu 3 adam varken top sürekli rakip yarı sahada kalıyor adamlar korkularına çıkamıyorlar bunu biz görüyoruz denizli nasıl görmüyor anlamış deilim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaponun olmaması kötü oldu cisse emekli olmus sanki uğur daha faydalı olurdu bobo ve nobre yanyana cok iyi oynuyorlar onları 90 dakika görmek istiyoruz delgado kendine ceki düzen vermis bir kac haftaya kalmaz istediğimiz delgadoyu görürüz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün önemli maçlarda özellikle derbilerde inadına tek forvet oynattı.. Sonuçlar ortada.. Denizli akıllanmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |