Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
valla simdiye kadar ne rüstü penalti kurtardi nede nobre hatrick yapti bunlar hayal ürününden baska bisey degil...ama sana garanti veriyorum vede adim gibi eminim bundan tamam bobo tek forvet oynayacak futbolcu tipi degil ama nobreye verilen sans boboya verilseydi tek forvet olarak diyorum ( ben tek forvet oynamaya karsiyim zaten ) NOBRENIN IKI KAT DAHA FAZLA GOL ATACAGINA...sence haklimiyim haksizmiyim bana mantikli bir cevap ver.. konya maci diyorsun adam yedekte oturmaktan ne yapsin 1 macla degerlendirdin hemen adami...hem yusufun oynadigi bir takimda orvetlerin gol atmasi bence hayal gibi birsey.... |
Mantıklı bir cevap veriyorum işte, Bobo tek forvet oynasa, Nobre'ye verilen şans ona verilse Nobre'nin attığı golden fazla atamaz...Nedeni basit, Bobo tek forvet oynayamaz...Topu ayağına aldığı anda indirirler Bobo'yu, hareket ettiremezler, zaten Bobo'nun top saklama gibi bir özelliği yok, top kaybetme rekoru kırar, emin olm şimdi Nobre'nin kaybettiği toplardan daha fazla kaybeder...Bobo diyorsun çalım atıyor, birebirde etkili, tamam bir şey demiyorumki, ama bunlar tek forvet oynayabilen bir oyuncuda aranan özellikler değilki, sen bunu anlamıyorsun işte...Nobre kazma Nobre kazma deyip duruyorsun...Ben bir maçla değerlendirmiyorum adamı, Konya maçı ölçü değil tamam, haftaya Antep'te oynasın, Ts maçında keşke Denizli oynatsaydı da tek forvet görseydik Bobo'yu, Song Bobo'yu yiyor muydu yemiyor muydu...