Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
nobre düsmanligi falan degil ama görünen köy kilavuz istemez bu takimin forveti nobre degildir ve olmamalidir...3 senedir verdigimiz paranin karsiliginin 100 de birini alamadik eger forvetin görevi yalnizca rakip defans futbolcularina pres yapip at gibi kosmaksa bence baki mercimeki geri alalim ve forvette oynayalim valla nobreden daha iyi hirpalar rakip defansi...ama gol atamaz nobrenin yaptigida bu zaten....birde istersen forumda anket yapalim nobremi bobo mu diye bakalim ne cikacak...siz yakinda alexi semihi selcuguda bagriniza basarsiniz.... |
baki fln diyerek abartmışsın olayı sen anlamamak da ısrar ediosan benim yapabileceğim bişi yok arkadaşım, bobo tek forvet oynamaz diyoruz bobo bu takımın forveti olamaz demiyoruz, bana bobo'nun tek forvet oynadığı ve nobre'den daha iyi olduğu bi periyot söle o zman, sezon bile demiyorum sadece bi kaç maçtan oluşan bi periyot ... bu arada fenerlileri bağrınıza basarsınız demişsin emin ol senden daha çok düşünürüm ben BEŞİKTAŞ'ı senin gibi olura olmaza sallamam