![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar iyi hoş herkesin dedikleri doğru da gökhan zan dan ne istiyorsunuz ya ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (16-02-2009 Saat 08:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müthiş top oynadık,çok net pozisyonlarımız yok ama 5-1 bitse kimse bişiy diyemez..hucumda son pas ve son vuruşlara kadar iyi işler yaptık..bunun ana sebebi topu veren oyuncular bir daha top almak için kendini boşa çıkardı ve top istedi..İkinci yarının başında özellikle bunu yaparak Trabzonu bayılttık..Trabzonu gözümüzde çok büyüttük..kaleci ve geri 4 lüleri inanlımaz oynadı..gerisi sahada yoktu zaten..Çünkü müthiş bir baskı ve presle oynadık..orta sahadaki her topu kazandık..Bunda Fabinin büyük katkısı var.. Alman Panzeri derler ya,Ersnt için söylenmiş yakıştırma adeta Adam tank gibiydi biçti vurdu kırdı..Ohh be nihayet sert sağlam mücadeleci bi oyuncuya kavuştuk.. Maçtan önce dediğim gibi hoca yusuf veya delgadodan vazgeçmez demiştim..vazgeçmedi..ortasahayı kalabalık tuttu..Yusuf ve S.özkan berbattı..Cissede çıldırtma noktasına getirdi bizi sağolsun..bu oyuncular biraz akıllı olsa maç ilk yarıda bile bitebilirdi..Haa ilk yarıda da çok etkiliydik onuda söyleyim..Son pasları yapacak adamlar bu kadar kötü oynar,bu kadar pas hatası yaparsa çok fazla pozisyon bulamazsın..Ama etkiliydik.. Bireysel performansa gelirsek..Nobre,her zamanki gibi iyiydi,çok zorladı trabzon savunmasını,stoperleri çıkartmadı..Tello,2 haftadır inanılmaz etkisiz..dribling yapıp adam geçmeye hali ve niyeti yoktu..bir kaç kez tehlikeli bölgede top ayağına geldi saçmaladı..Delgado,oyuna girdi pas trafiğini sağladı,etkliydi,ortaları kusursuzdu..Cisse ilk yarı ne kadar kötüyse ikinci yarı o kadar iyiydi,biraz kıpırdandı...Fabiyi Anlatmaya gerek yok..Özellikle Gökhan Zan'a sallayan arkadaşlara ayıp diyorum daha bişi demiyorum adam maçın en iyi oyuncularının başında..Her hava topunu aldı..çok iş düşmedi ama toplarıda iyi kullandı..Sivok yine mükemmel bir oyun çıkardı oda hava topu bırakmadı,golde hatası var ama ona gelene kadar,dönemeyen orta saha ve topu kaptıran Tellonun daha büyük payı var..İbolar iyiydi istekliydi..Rüştüye iş düşmedi zaten..Bobo her an gol atabileceğini gösterdi..Artık çift forvet oynat şu takımı hoca !! Ben oyundan ,tempodan,mücadeleden çok memnun kaldım..Hocanın dediği gibi bir derbide rakibe ancak bu kadar üstünlük sağlanır..Ama Son pas ve son vuruşlarda 2 senedir etkisiziz..Bunuda aştık mı tamamdır bu iş..Ama Sezon sonu geliyo ne zaman tamam olacak bu iş o da kocaman bir soru işareti??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
golun ortasini tello yapti bi duzeltùe yapayim dedimde ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |