![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
tello'yu e. sağlam sol bekte denedi ne oldu? az kalsın tello'yu tamamen kaybedicektik. hatırlarsan... bu takımda tello bile sağ kanatta oynatıldığına göre demekki sol açıkta baya alternatifimiz var. ekrem hem sağ kanat hem de sol kanatta yani ikisinde de aynı verimde oynar. hatta bence sol kanatta daha iyi oynuyor. antepte de daha çok solda oynuyodu. zaten kadroda bir mevkide 2 alternatif olması yeterlidir. yoksa takımda sorun çıkar. tello, ekrem, s.özkan ve a. karabulut çok bile o mevki için. karabulut kiralanabilseydi keşke çünkü hiç oynayamayacak tello,ekrem ve s.özkan varken. takımda sol bek ve de orta saha da iç oynayabilecek yani appiah, m. topuz hatta ayhan akman vs. gibi tarzda adamlara ihtiyacı var. yani ernst ile delgado arasında oynatabileceğimiz pas yüzdesi tekniği iyi istikrarlı ve mücadeleci oyunculara çok ihtiyacımız var. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
sol bek mevkisi bir defans mevkisidir. bu mevkide oynayacak oyuncuda ilk olarak bakılacak özellik de oyuncunun defansif özelliğidir yani top kapma, dayanıklılık ve diğer fiziki özellikler. tello'nun defansif özelliği çok zayıf olduğuna göre neden bahsediyosun??? anti parantez şili milli takımında da sol bek oynamıyor. ortanın solunda oynuyor. Konu ttarlabasi tarafından (17-02-2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
son olarak bişe ekliyim tello nun bize gelişine lizbon hatırlarsanız çok şaşırmıştı çünkü sözleşme yenilemesini ve onlarda kalmasını bekliyorlardı hatta ihanete uğradıklarını falan söylüyorlardı baya afallamışlardı olay olmuştu şehirde resmen. Konu dartheagle tarafından (17-02-2009 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
evet dikiş tutturamadı. tello lizbonda 6.5 senede 44 kez portekiz liginde forma giymiş. 15 tane de avrupa maçında forma giymiş desen aslında daha da az da senede 10 maçtan az yapar. hepsinde de banko 11 mi orası da muamma. lizbonda bu kadar uzun kalmasının nedeni de sırf 7.5 milyon euro bonservisine berilmesinden dolayıdır. eğer bulabiliyorsan istatistileri aksini ispatla kabul edeyim. portekiz ligini senelerdir izliyorsun heralde söyle de nerden izliyosan ben de izliyim ![]() tello'nun gidişi taraftarları ayağa kaldırması olayına gelince. bu olayı çok net ve iyi biliyorum. tello sportinge imza atmaya söz vermiş ama kimseye haber vermeden istanbula gelmiştir ve bjk'ye imza atmıştır. bu da doğal olarak şaşkınlık ve öfke yaratmıştır sporting taraftarlarında. tello kesinlike lizbonda taraftarların sevgilisi falan değildir. tek akılda kalan hareketi porto'ya attığı bir frikik golüdür o kadar. ayrıca. 27 kez milli olmuş 40 küsür değil . şili milli takımı senelerdir 3-4-3 veya 3-5-2'nin varyasyonlarını oynar ve bu sistemlerde sol bek ve önünde oyanayan sol açık diye bir oyuncu mevcut değildir. ekrem'in de ters ayaklı oyuncu olduğunu kabul etmiyorum çünkü sol ayağını da çok iyi kullanıyor. hatta derbide soldan girip yaptığı asist de çok şıktı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne 44 ü abi 110 küsür maç oynadı portekizde ![]() ![]() ![]() 3-4-3 ün forvet 3 lüsündeki sol ve sağ tarafların adamlar sürekli forvette bekleyen adamlar değildir onlar açık rolündeki adamlardır zaten açığın tanımı da tam olarak budur kanat ayrı açık ayrıdır yani benim bildiğim bu. ve futbol konusunda çok bilgisiz olduğumu söyleyemem. Tello nun kanat oynayabileceğine inanıyorum ama hala etkili bir açık olduğunu düşünmüyorum bekde de oynayabileceğini biliyorum orda yeteneksiz demek son derece haksızlık. ekremin asıl yeri sol değil abi niye adamı sol oynatalım ya bir oynar iki oynar bu adam sağ kanatken ne diye sola alıyoruz adamı sağda oynatabileceğimiz çok etkili bir oyuncu var da ben mi bilmiyorum holosko diceksiniz sonra holoskoyu nie sağda öldürüyo diye 100 tane yorum yapılıyor. Ekremden sol açık yaratmaktansa bu takıma bi sol açık almanın nesi mantıksız ?? ben bjkde yıllardır tam olarak yıpratıcı dinamik bi sol açık göremedim ki. Bugünün futbolunda en önemli bölgeler kanatlardan içe katedebilen tekniği yüksek hızlı ve adam eksiltebilen oyuncuların olduğu açık bölgeleridir belki de ki dünyanın en iyi oyuncuları dediğimiz bi çok oyuncu bu bölgelerdedir. Bizde bu bölgeleri çok etkili kullanabilen oyuncu hangisidr. Tello nun bu bölgede tam olarak etkili olabildiğini hala düşünmüyorum. Alıcağımız adamın tello nun stiliyle tarzıyla alakası yok gibi görünüyor bence ihtiyacımız olan bu tarz bi adamdır ama bu mudur onu bilmem. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Abiler tartismaya gerek yok ki. daha gelip gelmiyecegi de belli degil bir gelsin de bakalim Transfer dönemi kapanmadi mi ? ve gelecek sezona mi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Wikipedia okadar sağlam bir kaynak değildir..Herkes resmi bilgi gözüyle bakıyor ordaki verilere.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |